Algemene voorwaarden Thee-d`r-Bij 01-08-2019

Persoonsgegevens
Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in het klantensysteem van Thee-d`r-Bij. Wij zullen de gegevens niet verstrekken aan derden.

Betalingsvoorwaarden
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling dient vooraf plaats te vinden. Wij streven ernaar om de bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren nadat de betaling is voldaan. Mocht een artikel niet op voorraad zijn bij de leverancier dan krijgt u daarvan bericht.

Af te halen artikelen
Wanneer je ervoor kiest om een artikel op te halen bij Thee-d`r-Bij in Anna Paulowna, dien je dit aan te geven op het bestelformulier. De bestelling ligt dan na 2 werkdagen voor je klaar in de winkel. Een bestelling dient bij afhaling contant of via pin betaald te worden.

Aansprakelijkheid
Bestelde artikelen worden voor verzending gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Thee-d`r-Bij kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade e.d. door toedoen van Post NL of derden. Als je wilt kunt je je bestelling zelf komen afhalen bij Thee-d`r-Bij in Anna Paulowna.
Thee-d`r-Bij kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele zet- of drukfouten op haar website, in door leveranciers of producenten verstrekte productgegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van Thee-d`r-Bij is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

Retourrecht
Als het bestelde artikel niet aan de wensen voldoet, kan het artikel binnen 14 dagen (gerekend vanaf de verzenddatum van Thee-d`r-Bij) retour gezonden worden. Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening. Artikelen dienen in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Wanneer de artikelen door ons in goede staat zijn ontvangen krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk retour. Dit is uiterlijk binnen 14 dagen, met uitzondering van de verzendkosten. Komt het totaalbedrag hierdoor onder de grens voor verzenden zonder kosten, dan wordt het bedrag voor de verzendkosten in mindering gebracht op het retour te storten bedrag.

Geschillen
Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Thee-d`r-Bij is gevestigd bevoegd. Hoewel Thee-d`r-Bij haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht
Thee-d`r-Bij behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopierd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Thee-d`r-Bij.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2024 Thee-d'r-Bij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel