Verzenden en retourneren

Verzenden

Het minimale bestelbedrag is € 10,-. Als je bestelling afgerond is, gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag om het pakket bij jou te bezorgen.

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 5,95. Bij een bestelling vanaf € 50,- zijn de verzendkosten gratis. 

Als je pakket verzonden is, krijg je via de mail een verzendbevestiging met een Track & Trace-code. Via deze code kunt je het pakket volgen. 

Het is ook mogelijk om het pakket in de winkel af te halen. Dit is bij alle bestellingen gratis. De bestelling ligt dan na 2 werkdagen voor je klaar in de winkel en dient bij afhaling contant of via pin betaald te worden. 

Retourneren

Zijn je bestelde producten toch anders dan je verwachtingen? Dan mag je de producten, uitgezonderd de sale items, binnen 14 dagen (gerekend vanaf de verzenddatum van Thee-d'r-Bij) retourneren. Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening. Artikelen dienen in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. 

Meld je retourzending aan via maderliefjes@outlook.com. Vermeld in de e-mail je naam, het ordernummer en de te retourneren producten.. Stuur de retourzending vervolgens naar onderstaand adres:

Thee-d'r-Bij
Molenvaart 37
1761 AA Anna Paulowna

Je kunt je bestelling ook gratis retourneren in de winkel. Vergeet je aankoopbewijs dan niet mee te nemen. 

Wanneer de artikelen door ons in goede staat zijn ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail. Je krijgt het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen retour, met uitzondering van de verzendkosten. Komt het totaalbedrag hierdoor onder de grens voor verzenden zonder kosten dan wordt het bedrag voor de verzendkosten in mindering gebracht op het retour te storten bedrag.

 

© 2019 - 2024 Thee-d'r-Bij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel